Terbaharu, ZDA menampilkan inovasi terkini, alat penghiris atau memotong yang sudah tentu dapat memudahkan kerja-kerja pengusaha industri kecil dan sederhana (IKS) yang berkaitan dengan tanaman cendawan.

Mereka pastinya teruja dengan kemunculan mesin yang boleh dianggap mudah dikendalikan dan dapat membantu meningkatkan pengeluaran atau output.

Industri cendawan berkembang pesat kerana permintaan penggemar sayuran tersebut tinggi terutama mereka yang mengusahakan restoran.

Cendawan boleh dibuat hidangan sebagai sayur atau dimasak dalam menu seperti tomyam dan sup. Oleh itu, permintaan terhadap sayuran ini tetap ada dan sentiasa meningkat.Bagi pengusaha tanaman cendawan, mereka memerlukan kerja-kerja tambahan untuk memotong atau menghiris sekali gus membantu menjimatkan masa dan tenaga kerja dan mungkin juga kos operasi.

Sehubungan itu, mesin ZDA ini pastinya satu tawaran penyelesaian yang menarik dan perlu diberi pertimbangan.

Bagaimanapun, sekiranya berminat , mereka perlu datang ke pejabat ZDA dan berbincang dengan kakitangan mengenai spesifikasi mesin mengikut keperluan dan kemampuan.

Perbincangan amat perlu bagi membolehkan mereka menyatakan sendiri jenis atau spesifikasi mesin kerana kosnya juga mengikut bahan dan peralatan yang digunakan.

Perbincangan juga perlu bagi mengelakkan sebarang kesulitan timbul kemudian hari.

ZDA tidak mempunyai mesin yang siap untuk dibeli sebaliknya, mereka yang berminat perlu menempahnya terlebih dahulu.

Jika ada sebarang pertanyaan dan tempahan atau maklumat lebih lanjut. Hubungi Zull Design Autotronic (ZDA) Hari Isnin - Jumaat. Masa: Pukul 9 pagi hingga 5.30 petang (waktu pejabat sahaja). Talian: 03-6092 1928, 012- 733 2066, faksimile 03-6091 4000. E-mel: mail@zulldesign. com.my atau layari laman web ZDA iaitu www. zulldesign.com.my