Jumaat, September 19, 2014

Rumah cendawan untuk disewa di Johor

Assalam.

Berita baik buat bakal pengusaha cendawan di kawasan Johor dan Lembah Klang.

Rumah cendawan yang lengkap dengan kemudahan untuk disewa di Kg Sri Jaya, Kota Tinggi, johor. Lokasi yang terletak kira-kira 11km dari kota tinggi dan 45km dari jb dan pasir gudang.

Terdapat 6 buah rumah cendawan keseluruhannya yang boleh memuatkan sehingga 8000 bongkah setiap rumah. Pada masa ini, saya baru menggunakan 2 buah rumah dan ada 4 buah lagi yang kosong.

Sewa untuk sebuah rumah cendawan ini ialah RM100 sebulan.Selalunya bakal pengusaha cendawan yang ingin memulakan projek cendawan menghadapi dilema kerana kos untuk membina rumah cendawan yang tinggi maka peluang ini saya tawarkan buat anda. Lebih banyak bongkah boleh dihasilkan kerana tempat untuk pemeraman dan kutipan hasil telah sedia ada.

Penyewa juga diberikan pilihan sama ada ingin menguruskan sendiri bongkah cendawan dan juga hasil cendawan ataupun berkongsi khidmat upah daripada pekerja ladang saya yag sedia ada.Tentang pasaran pula, buat masa ini, telah sedia ada pembeli cendawan dan anda ada pilihan sama ada jual sendiri ataupun boleh jualkan hasil tersebut kepada saya pada harga ladang.

Bongkah cendawan juga ada pilihan iaitu sama ada beli yang telah siap dengan saya ataupun buat sendiri di sini dengan menggunakan kemudahan yang sedia ada. Saya secara peribadi galakkan beli bongkah yang telah siap sekurang-kurangnya separuh matang bagi mempercepatkan proses dan saya boleh sediakan dalam tempoh masa yang singkat. 

Disamping menjimatkan masa, anda boleh belajar dulu cara penjagaan hinggalah kepada pemasaran sebelum tumpukan kepada proses pembuatan pula bagi musim kedua.Jika berminat, boleh hubungi saya dengan segera kerana saya sendiri dalam proses untuk memenuhkan kesemua rumah cendawan berkenaan pada hujung tahun ini juga kerana permintaan pasaran ke atas cendawan semakin meningkat setiap hari terutama di kawasan sekitar Johor pada masa. Siapa cepat dia dapat.

Hubungi saya dengan sms/ whatsapp di 019-7589774 (Nizam)

http://tonexpress.com/hanizam

Tiada ulasan:

a> Related Posts with Thumbnails